Användarpolicy

Frågor, synpunkter, felrapporter, etc.
Användarvisningsbild
christer
Administrator
Administrator
Inlägg: 142
Blev medlem: 20 feb 2010 14:01
Ort: Varnhem
Kontakt:

Användarpolicy

Inlägg #1 av christer » 30 mar 2011 14:06

Välkommen till Hjulbent.se


Målet med denna sida är att skapa en mötesplats för alla som är intresserade av motorcyklar. Vi är klubb- och märkesfria. Du behöver inte ha någon särskild sorts motorcykel för att vara med, alla är välkomna.

Hjulbent.se drivs helt ideellt och förhoppningen är att det ska gå att hålla detta forum kostnadsfritt även i framtiden.

Regler för Hjulbent.se

Genom att registrera dig på detta forum accepterar du följande;
 • Att inte offentliggöra eller skicka olagligt, falskt, bedrägligt, skadligt, hotfullt, missbrukande, trakasserande, ärekränkande, obscent, hatiskt, rasistiskt, etniskt kränkande eller på annat sätt stötande material i någon form.

 • Att inte publicera upphovsrättsskyddat material som du inte har rättigheter eller tillstånd till.

 • Att inte skicka eller möjliggöra för andra att skicka spam, kedjebrev, reklam eller massutskick i forumet. Du får länka till andra webbplatser, men upprepade länkningar till egen site är förbjudet.

 • När du registrerar dig på detta forum får du välja ett användarnamn och ett lösenord. Du får inte avslöja lösenordet så att andra får tillgång till forumet i ditt namn. OBS! Det är endast tillåtet att registrera en användare/ett konto per person. Det är förbjudet att utge sig för att vara någon annan än den man är och att tala i annans sak utan dennes tillstånd.
 • Hjulbent.se tar inget ansvar för inlägg som görs på forumet. Åsikter och påståenden i inlägg och meddelanden är dina personliga åsikter och påståenden och du ansvarar personligen för riktigheten i det du skriver.
 • Hjulbent.se har rätten att ta bort ett inlägg och spärra användare som missbrukar detta.
 • Om du uppfattar att ett inlägg bryter mot ovanstående regler ska du kontakta administratören eller moderatorn.
 • Vid alla inlägg registreras din IP-adress.
 • Om något du skrivit skulle leda till åtal eller andra processer har Hjulbent.se rätt att vid förfrågan från rättsmyndigheter avslöja din identitet.
 • Observera också att det alla punkter ovan även gäller för information på din profilsida som du fyller i då du registrerat dig.
 • Programvaran använder ”cookies” för att förenkla in- och utloggning. Ingen annan information samlas in och den kommer heller inte att användas för att skicka meddelanden eller reklam till din dator.
Senast redigerad av 1 christer, redigerad totalt 30 gånger.
0 x
Aka Carpelux
-------------------
Less Is More

Social Media

     

Återgå till "Om Hjulbent"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst